Előfizetéses dobozok


WEBÁRUHÁZUNK 2021. OKTÓBER 1-JÉN BEZÁR. AZ UTOLSÓ DOBOZOK SZEPTEMBER 30-IG RENDELHETŐK.


Mi úgy gondoljuk, hogy könyvből és nassolnivalóból soha nem lehet túl sok. Ezért minden hónapban gondosan kiválasztunk öt csodás, új megjelenésű könyvet, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod közülük a kedvencedet, amit a következő hónap elején elküldünk neked. És mitől lesz az egész még jobb? Attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolunk a havi könyved mellé.

Ne bíbelődj minden hónapban a könyv rendeléssel és keresgéléssel! Hagyd, hogy mi megcsináljuk helyetted! 😉  Neked nincs más dolgod csak hónap elején várni az új dobozod tele finomságokkal és egy új könyvvel.

A Booksy Box dobozokat minden hónap első hetében postázzuk. Az előfizetéses dobozok esetében az előfizetésed minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról.  Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod a fiókodban, vagy csak írj egy e-mailt a hello@booksybox.hu címre.

A szeptember 30-ig megrendelt dobozokat október első hetében kapod meg.

SZÁLLÍTÁS: A házhoz szállítás ára 1290 Ft.

Product
Options
Checkout

Basic Box

Tartalma: havi 1 db könyv. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +1290 Ft 𝗩𝗮́𝗿𝗵𝗮𝘁𝗼́ 𝘀𝘇𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗮́𝘀: október 5-7.

Healthy Box

Tartalma: havi 1 db könyv és 2-3 db egészséges snack. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +1290 Ft 𝗩𝗮́𝗿𝗵𝗮𝘁𝗼́ 𝘀𝘇𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗮́𝘀: október 5-7.

Yummy Box

Tartalma: havi 1 db könyv és 2-3 db csokoládé és édesség. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +1290 Ft 𝗩𝗮́𝗿𝗵𝗮𝘁𝗼́ 𝘀𝘇𝗮́𝗹𝗹𝗶́𝘁𝗮́𝘀: október 5-7.