HOGYAN MŰKÖDIK?

Tudjuk, hogy kevés élvezetesebb dolog van, mint belemerülni egy nagyszerű könyvbe. Ezért minden hónapban gondosan kiválasztunk öt különleges, új megjelenésű könyvet, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod közülük a kedvencedet, amit a következő hónap elején elküldünk neked. És mitől lesz az egész még jobb? Attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolunk a havi könyved mellé.

Az „előfizetéses” szócskától sem kell megijedni, természetesen egyszeri doboz is rendelhető, és az előfizetések is bármely hónapban szüneteltethetők vagy lemondhatók.

Ne bíbelődj minden hónapban a könyv rendeléssel és keresgéléssel! Hagyd, hogy mi megcsináljuk helyetted! 😉 Neked nincs más dolgod csak hónap elején várni az űj dobozod tele finomságokkal és egy új könyvvel.


1. Válassz típust

Választhatsz havonta megújuló előfizetést, vagy pedig egyszeri, azaz egy alkalomra szóló csomagot. Ha ajándékba veszed, válaszd az ajándékkártyánkat!


2. Válassz csomagot

Három különböző Booksy Box csomagot kínálunk. A különbség közöttük az, hogy a havi egy könyvön kívül mit tartalmaz még a doboz (csak a könyv, édesség vagy egészségtudatos finomság).


3. Dőlj hátra és olvass

A dobozokat mindig a rendelést követő hónap első hetében postázzuk. Nincs más dolgod, csak átvenni a csomagod, lemondani minden programod és elmerülni az olvasásban.

Elsőre inkább csak egy Booksy Box dobozt próbálnál ki, feliratkozás nélkül?


NÉZD MEG EGYSZERI DOBOZAINKAT!


Ha nem szeretnél minden hónapban Booksy Box dobozt kapni (bár biztosak vagyunk benne, hogy hamar meg fogod gondolni magad), akkor válogass az  aktuális egyhavi dobozaink közül. Ugyanaz a Booksy Box élmény, kötelezettségek nélkül.  


EGYSZERI DOBOZOK, AJÁNDÉKKÁRTYA